If …

Specialisatie: IT

If (unhappy) { contact(DTH) }

De skills die jij bezit, zijn nog nooit zo gegeerd geweest. Dus waarom zou je genoegen nemen met een job die je niet geweldig vindt?

Met het grote aanbod aan IT-vacatures kan het een meerwaarde zijn als iemand je front-end helpt om de juiste opportuniteiten te filteren. Dat is waar onze expert Bryan jou kan helpen. Tijdens een kennismakingsgesprek brengt hij back-end jouw carrièrewensen en ambities in kaart en helpt je om deze om te zetten in de juiste (programmeer)taal van je toekomstige werkgever.

Proces

Jouw carrièreambities? Dat zijn nu ook die van ons.

De weg die we samen afleggen:

  • Je komt in contact met één van onze Digital Talent Hunters;
  • In een digitaal kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om met ons te delen hoe jouw ideale carrière pad eruitziet;
  • Onze experten doen beroep op hun uitgebreid netwerk van bedrijven en spreken elke opportuniteit grondig met je door;
  • Wanneer jij er klaar voor bent, plannen we sollicitatiegesprekken in bij interessante bedrijven.
Jouw carrièreambities

Partners

Onze zusterbedrijven

CTRL-F: jouw specialist binnen IT

Samen met onze partner CTRL-F gaan wij op zoek naar jouw next step. We kijken verder dan je ervaring en bepalen welke groeikansen het best aansluiten bij jouw verwachtingen. Als matchmaker tussen talent en werkgever onderscheidt CTRL-F zich door een persoonlijke aanpak te hanteren waarin jouw professionele verwachtingen de belangrijkste rol spelen. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat onze collega’s enkel vacatures voorstellen die perfect bij jou passen.

Liever aan de slag als freelancer?

We begrijpen het! Jouw expertise kan van onschatbare waarde zijn voor vele bedrijven. Als freelancer kun je bovendien een schat aan ervaring opdoen in diverse sectoren, werkwijzen en visies. Of je nu voltijds of deeltijds wil werken, op kantoor of op afstand, voor langere of kortere opdrachten, als freelancer draag je veel verantwoordelijkheid en geniet je van veel vrijheid. Als je besluit om als zelfstandige aan de slag te gaan, dan brengen we je graag in contact met ons zusterbedrijf GiGHOUSE. Als freelance platform maken zij het verschil door hun unieke combinatie van machine matchen en menselijke interactie. Zo gaat er geen enkele kans verloren!

Meet us

Ons IT team

UX is voor ons heel belangrijk en daarom zorgt onze expert Bryan ervoor dat hij op de hoogte is van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de sector. Leer onze doorwinterde IT-expert hier kennen:

(Freelance) IT

Bryan Segers

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP