Logo DTH

Een vernieuwde strategie

Onze kanalen

In een recruitment landschap dat gedomineerd wordt door schaarste aan professionals, zijn wij als digitale experten overtuigd van de nood aan een vernieuwende strategie binnen recruitment. Daarom zetten we in op volgende kanalen: LinkedIn en Dora.

Dedicated online recruiters

LinkedIn

Dedicated online recruiters

In 2015 kozen we voor een team van dedicated online recruiters, onze “Digital Talent Hunters”, die via LinkedIn in dialoog treden met aanstormend of ervaren talent.

Anders dan normaal vertrekken wij hierbij niet vanuit specifieke vacatures of aanvragen van bedrijven, maar kijken wij met een open blik naar wat jou als professional in beweging zet. Hoe sta jij op vandaag in je professionele rol, hoe ziet de toekomst er voor jou uit op dit gebied? Voor welke opportuniteiten zou jij in beweging komen?

Ben je op zoek naar de eerste of volgende stap in je carrière? Neem dan contact met ons op!

Dedicated online recruiters

Vertrouwd met tien sectoren

Ben jij een professional in één van onze vakgebieden en ben je op zoek naar de eerste of volgende stap in je carrière? Of wil je sparren met een specialist over hoe je professionele toekomst eruit kan zien? Neem dan contact met ons op!

Onze baanbrekende werkwijze

Je hoeft ons bovendien niet op ons woord te geloven als we zeggen dat we een baanbrekende werkwijze nastreven. Laat je gerust overtuigen door de case study die LinkedIn publiceerde over de samenwerking met Digital Talent Hunters.

Dora

Onze virtuele collega recruiter

Solliciteren vanuit het comfort van je zetel en laagdrempelig in contact komen met een recruiter? Met onze collega recruitment robot Dora kan het! Zo maken wij solliciteren even gemakkelijk als online shoppen.

In een kort digitaal interview brengt onze chatbot Dora je professionele verwachtingen meteen in kaart en word je gelinkt met een specialist in jouw vakgebied. Ook als je niet actief op zoek bent naar een uitdaging of nog geen duidelijk beeld hebt van je wensen op werkvlak, helpen we je graag verder. Ga in gesprek met Dora, krijg onmiddellijk feedback en word binnen de 48 uur door één van onze human recruiters gecontacteerd.

SWOP Connect

Copple

Copple

Wij geloven dat het bij elkaar brengen van professionals en werkgevers makkelijk en transparant moet zijn. Lees meer over Copple: de rechtstreekse schakel tussen professional en potentiële werkgevers.

Wil jij deel uitmaken van onze Copple community of wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Copple voor professionals

We beseffen dat carrièrekansen verkennen puur op basis van functiebeschrijvingen niet altijd ideaal is. Jouw verwachtingen moeten voorop staan en een nieuwe uitdaging moet hier mooi bij aansluiten. Daarom ontwikkelden we Copple: de rechtstreekse schakel tussen jou en een potentiële werkgever.

Hoe werkt het?

Je overloopt jouw professionele situatie met een van onze Digital Talent Hunters tijdens een informeel maar diepgaand kennismakingsgesprek. Jouw talent hunter maakt daarna een uitgebreid rapport van jouw talenten en jouw toekomstvisie.

Deze worden met je ervaring, kennis en verwachtingen samen gegoten in een volledig anoniem profiel op Copple. Dit profiel staat volledig in teken van jouw professionele ambities. Wordt jouw profiel opgemerkt door een bedrijf? Dan is het aan hén om bij jou te solliciteren. Wij brengen je op de hoogte van het bedrijf dat interesse toont in je professioneel profiel en jij beslist of je een kennismakend gesprek wil inplannen. Zo blijft het traditionele sollicitatieproces in stand maar draaien we de rollen dus volledig om!

Wat zijn de voordelen van Copple voor jou?

  •  Anoniem en up-to-date profiel dat vindbaar is voor diverse bedrijven.
  • Laat bedrijven bij jou solliciteren op basis van je professionele troeven.
  • Je Digital Talent Hunter bespreekt vrijblijven alle opportuniteiten met jou en jij bepaalt daarna welke kansen je wil grijpen.
  • Heb je een nieuwe uitdaging gevonden? Of zet je je zoektocht on hold? Dan sluiten wij jouw Copple-profiel af en blijft je cv niet nodeloos rondslingeren.

Geen druk, geen verwachtingen, één contactpersoon.

Copple voor bedrijven

Begin je zoektocht naar nieuwe collega’s op Copple, de rechtstreekse schakel tussen professional en werkgever.

Ons waardevol netwerk van gescreende professionals is groot en breidt zich dagelijks uit. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van professionals en werkgevers makkelijk en transparant moet zijn. Dit platform overschrijdt dan ook regionale grenzen en het netwerk van één persoon. We maken gebruik van de nieuwste technologie om jou als klant op de snelste manier te verbinden aan de juiste match.

In Copple vind je gepseudonimiseerde professionals terug op basis van hun carrièrewensen. Deze worden na een diepte interview met één van onze ervaren peer recruiters in kaart gebracht. Copple kijkt dus verder dan een cv, geeft je up-to-date informatie en een woord uitleg van onze recruiters als toegevoegde waarde. Met e-mailmeldingen ben jij bovendien steeds de eerste die op de hoogte wordt gebracht wanneer nieuwe professionals aan ons netwerk worden toegevoegd. Zo spelen we moeiteloos in op de snelheid die vandaag nodig is om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

In tegenstelling tot job boards of het professioneel gebruik van een netwerk zoals LinkedIn, zoek je in Copple volledig kosteloos. Voor een mogelijke aanwerving, werken wij naargelang de specifieke noden samen met onze partners van CTRL-F en Accent. We passen het principe first cure, then pay toe en uiteraard zal bij concrete interesse in een professional gedurende iedere stap transparant gecommuniceerd worden.

Apple store SWOP
Google Play SWOP