Waar zijn we goed in?

Specialisaties

Bouw

Wil je geen tijd verspillen in je zoektocht naar een nieuwe carrièrekans? That’s where we come in!

Onze vakexperten Stephanie, Kim, Rebecca, Paulina, Delphine en Noura hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en praten dus vlot mee over ruwbouw en weerverlet, infrastructuur en lastenboeken, bouwplannen en Checkinatwork.

Engineering & techniek

Ons team van engineering en techniek experten telt 9 gepassioneerde recruiters. Dankzij onze persoonlijke aanpak en doorgedreven kennis van jouw vakgebied, kom je in contact met iemand die jouw taal spreekt.

Finance

Net nieuw op de arbeidsmarkt en je aan het oriënteren voor de start van je loopbaan? Ervaren rots in de branding en op zoek naar die frisse wind in je carrière? In de financiële sector liggen de kansen voor het grijpen voor elke professional die openstaat voor verandering.

Foreign

Om de grote vraag naar professionals op de Belgische arbeidsmarkt te vervullen, werken we samen met internationaal talent. Op deze manier slaan we de brug tussen knelpuntberoepen in België en de vele buitenlandse talenten die op zoek zijn naar een stabiele job.

Freelance

In samenwerking met ons zusterbedrijf GiGHOUSE helpen we ook freelancers in hun zoektocht naar opdrachten.

We richten onze pijlen op de vakgebieden Sales & Administration, Marketing & Communicatie, IT, Finance en HR, waardoor we kunnen rekenen op heel wat partners die het Freelance Friendly-label mochten ontvangen.

Horeca & retail

Ga jij voor 100% klanttevredenheid? Dan is een job in de retail, horeca of hospitality jou op het lijf geschreven.

Onze Digital Talent Hunter Ilinca luistert graag naar je professionele verwachtingen en geeft je inzicht in de huidige arbeidsmarkt. Op die manier zoeken we samen naar de perfecte combinatie tussen job zekerheid en werkgeluk.

HR

Bij Digital Talent Hunters begrijpen we dat human resources de ruggengraat vormt van succesvolle organisaties. Daarom zijn we vastbesloten om jou, een ambitieuze professional in het HR-veld, te helpen bij het vinden van de perfecte mogelijkheden om je loopbaan naar nieuwe hoogten te tillen.

Industrie & productie

Wie industrie hoort, denkt misschien meteen aan grote fabrieken, maar ons job aanbod is zoveel breder dan dat. Binnen verschillende sectoren focussen we ons op hands-on talent, van schoonmakers, operatoren tot inpakkers en seizoen- en tuinarbeiders.

IT

De skills die jij bezit, zijn nog nooit zo gegeerd geweest. Dus waarom zou je genoegen nemen met een job die je niet geweldig vindt?

Met het grote aanbod aan IT-vacatures kan het een meerwaarde zijn als iemand je front-end helpt om de juiste opportuniteiten te filteren.

Sales & administratie

Begin jij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging? Dan zal je véél administratieve, office- en salesvacatures vinden. Maar wat zorgt ervoor dat je de overstap zou willen maken naar een andere werkgever? Hoe kom je erachter dat je in deze functie wél een langetermijnrelatie wil opbouwen? Dat is waar wij in beeld komen!

Transport & logistiek

Logistiek is altijd in beweging en daarom is het slim om in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging samen te werken met een partner die de verschuivingen van de markt kent én je daarin kan helpen navigeren. Onze logistiek experten Lise, Sarah en Ilinca stippelen samen met jou een route uit op korte én/of lange termijn. De bestemming? Een nieuwe uitdaging die past bij jouw vereisten.
Apple store SWOP
Google Play SWOP