Succes boeken in finance?

Specialisatie: Finance

Succes boeken in finance?

Net nieuw op de arbeidsmarkt en je aan het oriënteren voor de start van je loopbaan? Ervaren rots in de branding en op zoek naar die frisse wind in je carrière? In de financiële sector liggen de kansen voor het grijpen voor elke professional die openstaat voor verandering. Terugvallen op een financieel-economisch diploma is vaak een voordeel, maar zéker geen must. Als jij jouw motivatie en cijfermatig inzicht aanvult met een bachelor marketing of master archeologie, strekt een carrière pad in finance zich even goed voor je uit. Onze vak expert Annebeth stippelt graag met jou de juiste route uit en zorgt onderweg voor handige wegwijzers.

Proces

Duidelijk en discreet

“Maar mijn werkgever is nog niet op de hoogte van mijn professionele twijfels…”

Dan kan je rekenen op onze discretie. Tijdens een open gesprek neem je ons mee in jouw huidige professionele situatie en bepalen we verbeterpunten voor jouw carrière. Aansluitend gaan we op jouw tempo op zoek naar relevante opportuniteiten, zetten we stappen vooruit of plaatsen we de zoektocht tijdelijk on hold. Het doel van onze samenwerking is én blijft jouw werkgeluk.

Wij het netwerk, jij de kennis

Partners

Onze zusterbedrijven

Het netwerk van onze Digital Talent Hunters verspreidt zich ver over het financiële vakgebied. Banken, verzekeringsmakelaars, accountancykantoren, consultancy, … met de inzet van verschillende dochterbedrijven van House of HR, vinden we het juiste plekje binnen jouw vakgebied. 

Eerder op zoek naar een corporate ervaring? Ook dan bekijken we graag de opties in alle mogelijke sectoren. 

Talent placement bedrijf sinds 1995

Ook in België werken we samen met Accent, een talent placement bedrijf. Zij zijn pioniers in open minded hiring, een unieke aanpak die volledig gericht is op de visie “We will embrace every talent and spark joy in their lives”. Afhankelijk van wat jij ons tijdens het verkennend gesprek vertelt, kiezen wij de partner die het best bij jou en jouw unieke zoektocht past.

Jobs voor specialisten in IT, Engineering & Finance

In België rekenen we op ons zusterbedrijf CTRL-F. Bij CTRL-F sta je als professional steeds centraal in de zoektocht naar jouw volgende carrièrestap. Net daarom gaan we van start met een algemeen verkennend gesprek, om je ervaringen en verwachtingen in kaart te brengen.

Liever aan de slag als freelancer?

Dat begrijpen we! Jouw ervaring kan voor veel bedrijven van onschatbare waarde zijn. Als freelancer kun je bovendien werken in verschillende sectoren en leer je diverse werkmethoden en bedrijfsculturen kennen. Je hebt als freelancer de vrijheid om te kiezen of je voltijds of deeltijds werkt, op locatie of op afstand, en korte of langdurige projecten aanneemt. Wanneer je beslist om als freelancer aan de slag te gaan, schakelen we graag ons zusterbedrijf GiGHOUSE in. Zij delen dezelfde visie en bieden als freelance platform de perfecte combinatie tussen machine matching en menselijke interactie. Zo hoef je geen enkele kans te missen!

Meet us

Ons Finance team

We hechten veel waarde aan transparantie en daarom stellen we ons team graag aan je voor. Zo weet je altijd wie de persoon aan de andere kant van de lijn is.

Finance

Annebeth Claes

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP