Logo DTH

Wie zijn we?

Wij zijn de digital unit van House of HR!

House of HR telt 6.000 medewerkers en is als Europese speler actief in alle segmenten van de rekruteringsmarkt. In België is HoHR de grootste speler op de HR-markt.

“Talentenjacht schept talentenmacht”

In een arbeidsmarkt die constant in beweging is, zijn wij als Digital Talent Hunters overtuigd van een vernieuwende recruitmentstrategie. Jij als professional staat bij ons op de eerste plaats, waardoor we jouw verwachtingen centraal zetten in de zoektocht naar een gepaste opportuniteit. Dit doen we met een open blik en los van standaard documenten zoals cv. We vertrekken vanuit jou als persoon, jouw talenten en jouw wensen.

Time is money

Digital tool, human story

Als jouw phygital recruitment partner, geloven wij in de kracht van het combineren van digitale solutions met authentiek menselijk contact. We willen dat jouw tijd écht telt. Daarom gebruiken we innovatieve tools om jou te bereiken en je met de juiste opportuniteiten te linken.
Digitaal dieptegesprek

Digitaal dieptegesprek

Nee, niet aan de hand van wat standaardvragen en in de stijl van een politieverhoor. Wél een informeel, en toch uitgebreid digitaal gesprek met een ervaren recruiter die begrijpt waar jij het over hebt. Je verplaatsen is zó 2020, wij ontmoeten je graag online wanneer dat het beste past voor jou.

Recruiters met ervaring

Recruiters met ervaring

Je hoort het goed. Onze Digital Talent Hunters zijn ervaren recruiters, gespecialiseerd in een bepaalde branche: engineering, technics, logistiek, sales, …. Je spreekt dus altijd met iemand die jouw professionele context begrijpt en die sectorspecifieke vragen kan stellen.

Dat zegt toch iedere recruitment partner?

Well, trust us, we make the difference. De grote verschillen even voor jou op een rij:

Recruitmentflow op z’n kop

De traditionele recruitment flow op zijn kop

“We hebben je cv gevonden op Indeed en hebben een vacature die volledig op jouw profiel aansluit!”

En wanneer jij de vacature in kwestie dan maar niks vindt, stopt meestal het verhaal.

Niet zo bij Digital Talent Hunters! Wij zijn geïnteresseerd in jou, in wat je op vandaag doet en in wat je morgen of zelfs binnen 2 jaar wil doen. Welke talenten heb je, welke wil je verder ontwikkelen of misschien eerder links laten liggen? Wij willen het graag weten! Dàt is ons startpunt. Niet jouw cv maar wel jouw wensen en ritme bepalen onze samenwerking. Concrete bedrijven, opportuniteiten en vacatures volgen later, volledig op jouw maat.

Recruitmentflow op z’n kop
De juiste match

De juiste match

Die vinden wij samen met jou in ons netwerk. We rekenen hiervoor op onze partners binnen House of HR en ons digitaal platform Copple!

Ben jij klaar om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn? 

Apple store SWOP
Google Play SWOP