De route

Specialisatie: Transport & Logistiek

De route naar jouw werkplezier

Logistiek is altijd in beweging en daarom is het slim om in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging samen te werken met een partner die de verschuivingen van de markt kent én je daarin kan helpen navigeren. Onze logistiek experten Lise, Sarah en Rebecca stippelen samen met jou een route uit op korte én/of lange termijn. De bestemming? Een nieuwe uitdaging die past bij jouw vereisten.

Ben je op zoek naar een job als magazijnier, order picker of heftruckchauffeur? Dan staat onze specialist Rebecca je bij met haar doorgedreven kennis. Of droom je eerder van een job als transportplanner of expediteur? Dan kunnen Lise en Sarah je ongetwijfeld de juiste weg naar een nieuwe opportuniteit tonen!

Proces

De weg die we samen afleggen

  1. Je komt in contact met één van onze Digital Talent Hunters;
  2. In een digitaal kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om met ons te delen hoe jouw ideale carrière pad eruitziet;
  3. Onze experten doen beroep op hun uitgebreid netwerk van logistieke bedrijven en spreken elke opportuniteit grondig met je door;
  4. Wanneer jij er klaar voor bent, plannen we sollicitatiegesprekken in bij interessante bedrijven.
De weg

Partners

De wereld ligt aan je voeten

Omdat we onder de vleugels van House of HR opereren (de grootste HR-speler op de Belgische markt), hebben we in de loop der jaren een nauw contact opgebouwd met grote logistieke spelers én KMO’s.

Doordat we het reilen en zeilen binnen deze firma’s kennen, kunnen we je uitdagingen aanbieden die niet enkel passen op vlak van job inhoud, maar ook op vlak van cultural fit. Dit is een onontbeerlijke factor waarop we vandaag sterk de nadruk leggen. 

Ons breed scala aan opportuniteiten bevindt zich in de specialisaties baantransport, luchtvracht, zeevracht, import & export, douane, aankoop, supply chain en warehousing.

Talent placement bedrijf sinds 1995

Ons zusterbedrijf Accent heeft een kantorennetwerk in de grootste logistieke hotspots van België: denk aan Brucargo en de bruisende havens in Antwerpen en Zeebrugge. Zo zijn we altijd op de juiste plaats op het juiste moment.

Meet us

Ons team Transport & Logistiek

Leer ons team van experten kennen!

Logistiek white collar

Lise Darthet

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Logistiek white collar

Sarah Cremers

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Logistiek blue collar

Rebecca Haffner

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP