Wij spreken jouw taal

Specialisatie: Engineering & techniek

Wij spreken jouw taal

Ons team van engineering en techniek experten telt 9 gepassioneerde recruiters. Thierry, Amber, Kim, Paulina, Delphine, Kaat en Lore staan via LinkedIn en Indeed dagelijks in contact met knappe koppen binnen engineering en techniek. Dankzij onze persoonlijke aanpak en doorgedreven kennis van jouw vakgebied, kom je in contact met iemand die jouw taal spreekt.

Machinebouw, elektronica of HVAC, wij zijn alvast van alle markten thuis. Zo brengen we je ervaring, sterktes en ambities in kaart en bepalen we hoe we het pad naar jouw doel kunnen vrijmaken.

Proces

Wij het netwerk, jij de kennis

Of je nu al een stevige poos meedraait binnen de sector of je bent klaar om de arbeidsmarkt te verkennen: we omarmen je met alle plezier, zolang je maar onze passie voor techniek en engineering deelt. Jij als specialist ter zake, wij met een uitgebreid netwerk van kleine, middelgrote tot grote bedrijven waar je deze passie kan botvieren.

De weg die we samen afleggen:

  • Je komt in contact met één van onze Digital Talent Hunters;
  • In een digitaal kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om met ons te delen hoe jouw ideale carrière pad eruitziet;
  • Onze experten doen beroep op hun uitgebreid netwerk van bedrijven en spreken elke opportuniteit grondig met je door;
  • Wanneer jij er klaar voor bent, plannen we sollicitatiegesprekken in bij interessante bedrijven.
Wij het netwerk, jij de kennis

Partners

Onze zusterbedrijven

Als digital unit hebben we het geluk te opereren onder de vleugels van House of HR. Zo hebben we in de loop der jaren een nauw contact opgebouwd met kleine, middelgrote én grote bedrijven in de technische sector. Om de juiste match te vinden voor jou, werken we samen met onze collega’s van onze verschillende zusterbedrijven CTRL-F en Accent.

Afhankelijk van jouw voorkeuren en woonplaats, selecteren wij de juiste partner die jou kan ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. We houden hierbij rekening met functie inhoud, contracttype, zoekregio en alle andere elementen die voor jou van belang kunnen zijn.

Jobs voor specialisten in IT, Engineering & Finance

Als search & selectie partner fungeert CTRL-F als matchmaker tussen talent en werkgever. Door hun kandidaat gedreven aanpak, stellen ze enkel vacatures voor die passen bij jouw unieke zoektocht.

Talent placement bedrijf sinds 1995

Ook onze collega’s van Accent zullen jou als persoon centraal plaatsen in de zoektocht naar een professionele uitdaging. Ze zijn pioniers in open minded hiring, een unieke aanpak die volledig gericht is op de visie “We will embrace every talent and spark joy in their lives”.

Meet us

Ons Engineering & Techniek team

We vinden het belangrijk dat je weet met wie je in contact komt. Daarom stellen we met plezier team engineering & techniek aan je voor.

Engineering

Thierry Roels

Oost- en West-Vlaanderen
Tel Mail LinkedIn

Engineering

Amber Verstraelen

Kempen en Limburg
Tel Mail LinkedIn

Engineering

Kim Aerts

Antwerpen en Kempen
Tel Mail LinkedIn

Techniek

Kaat Gabriëls

Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP