Werkgeluk

Specialisatie: Sales & Administratie

Zet werkgeluk centraal

Begin jij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging? Dan zal je véél administratieve, office- en salesvacatures vinden. Maar wat zorgt ervoor dat je de overstap zou willen maken naar een andere werkgever? Hoe kom je erachter dat je in deze functie wél een langetermijnrelatie wil opbouwen? Dat is waar wij in beeld komen! Als career manager ondersteunen we jou in je zoektocht naar de juiste uitdaging. We draaien het proces om en zetten jouw ambities op de eerste plaats. In een verkennend gesprek gaan we samen op zoek naar je wensen en visie op lange termijn.

Proces

Relevant en interessant

Lysanne, Gwen en Kyani: toegegeven, met drie recruiters heel het Belgische sales & administratie landschap bestrijken… het lijkt Mission Impossible. Niets is minder waar. Achter ons staat Accent, een bedrijf met een netwerk van 250 gespecialiseerde kantoren die in contact staan met kleine, middelgrote en grote bedrijven. Met specialisaties binnen Automotive, Real Estate, Medical, Production en Services & Retail is het ons doel om zo breed mogelijk met jou te kunnen meedenken.

Overweldigend? Bij ons niet. Je wordt niet overstelpt met telefoons en moet je verhaal niet telkens opnieuw uit de doeken doen. Wij zijn jouw single point of contact en zorgen ervoor dat alle informatie gebundeld tot bij jou komt.

Wij het netwerk, jij de kennis

Partners

Onze zusterbedrijven

Als digital unit hebben we het geluk te opereren onder de vleugels van House of HR. Zo hebben we in de loop der jaren een nauw contact opgebouwd met kleine, middelgrote én grote bedrijven. Om de juiste match te vinden voor jou, werken we samen met onze collega’s van ons zusterbedrijf Accent.

Afhankelijk van jouw voorkeuren en woonplaats, selecteren wij de juiste partner die jou kan ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Een vaste job via Accent?

Accent Jobs is een Belgische talent placement partner met hoofdkantoor in Roeselare. Het bedrijf is eigendom van de House of HR groep. Accent telt circa 1.200 eigen medewerkers, verspreid over meer dan 300 kantoren in België.

Werken als zelfstandige?

We begrijpen de waarde van jouw expertise voor bedrijven maar al te goed. Als freelancer kun je inzicht krijgen in verschillende werkwijzen, visies en sectoren. Of je nu fulltime, parttime, op locatie of remote wil werken, als freelancer heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Wist je dat we een zusterbedrijf hebben dat zich exclusief richt op de matching van freelancers met opdrachtgevers? Als je dus een freelance opdracht zoekt, brengen we je in contact met GiGHOUSE. Zij onderscheiden zich door het unieke samenspel van machine matching en menselijke interactie, zodat je geen enkele opportuniteit hoeft te missen!

Meet us

Ons Sales & Administratie team

Benieuwd naar de ervaring van anderen die de sprong al waagden en nieuwe hoogtes bereiken op hun nieuwe job? Leer ons team van experten kennen en kom te weten hoe anderen de samenwerking met Digital Talent Hunters ervaarden.
Sales & Administratie

Lysanne Vanpoucke

Brussel en Vlaams-Brabant
Tel Mail LinkedIn

Sales & Administratie

Gwen Hollanders

Oost- en West-Vlaanderen
Tel Mail LinkedIn

Sales & Administratie

Kyani Emmerechts

Antwerpen en Limburg
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP