Belgium empowered by foreign talent

Specialisatie: Foreign

Belgium empowered by foreign talent

Om de grote vraag naar professionals op de Belgische arbeidsmarkt te vervullen, werken we samen met internationaal talent. Op deze manier slaan we de brug tussen knelpuntberoepen in België en de vele buitenlandse talenten die op zoek zijn naar een stabiele job. Om de juiste persoon met de juiste job te matchen, kijken wij graag binnen én buiten onze landsgrenzen.

Proces

One-way ticket to the perfect job

Ben je al in België en op zoek naar een uitdaging die overeenkomt met je studies en ervaring? Of woon je nog in het buitenland en wil je verhuizen voor een interessante opportuniteit? Dan helpen onze experten Paulina en Aleksandra je graag verder! Met hun uitgekiende kennis van construction, engineering & technics (Paulina) of logistiek, industrie & productie (Aleksandra) begeleiden ze je naar een uitdaging die echt bij je past.
Eerste contact

Partners

De wereld ligt aan je voeten

Via meer dan 60 gespecialiseerde Foreign Recruitment kantoren staan we in contact met talloze bedrijven op de Belgische arbeidsmarkt. We ondersteunen je bovendien graag in je moedertaal (Pools, Roemeens, Spaans) of in een wereldtaal (Engels).

Talent placement bedrijf sinds 1995

Daarnaast kan je bij ons terecht met al je vragen omtrent werken en wonen in België. Wil je meer informatie over huisvesting, contracttypes, work permits, etc? Dan kan je terecht bij onze collega’s van Accent Foreign.

Meet us

Ons Foreign team

Je zoekt niet enkel een nieuwe job, maar ook een betrouwbare partner om jou hierbij te ondersteunen. We stellen je daarom graag voor aan onze talent hunters!
Foreign engineering, techniek & bouw

Paulina Grzesik

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Foreign logistiek, industrie & productie

Aleksandra Szlagowska

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP