Bouwstenen voor je carrière

Specialisatie: bouw

Bouwstenen voor je carrière

Jij legt de hand aan de wegen waar wij dagelijks over rijden, de gebouwen waar wij in werken, de huizen waar we stiekem van dromen… Omdat jij de handen uit de mouwen steekt, draait onze samenleving op volle toeren. Als we dus zeggen dat jij onmisbaar bent, overdrijven we niet eens. Je hebt dus ook geen tijd te verspillen met vacatures die niet bij jouw vakkennis aansluiten.

En daar maken wij graag het verschil! Onze vakexperten Stephanie, Anna, Rebecca, Paulina en Delphine hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en praten dus vlot mee over ruwbouw en weerverlet, infrastructuur en lastenboeken, bouwplannen en Checkinatwork.

Proces

Van ontwerp naar afwerking

De weg die wij met je afleggen:

  • Je komt in contact met één van onze Digital Talent Hunters;
  • In een digitaal kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om met ons te delen hoe jouw ideale carrière pad eruitziet;
  • Onze experten doen beroep op hun uitgebreid netwerk van bedrijven en spreken elke opportuniteit grondig met je door;
  • Wanneer jij er klaar voor bent, plannen we sollicitatiegesprekken in bij interessante bedrijven.
Van ontwerp naar afwerking

Partners

Onze zusterbedrijven

Digital Talent Hunters maakt deel uit van House of HR. Daardoor hebben we het geluk dat we nauw kunnen samenwerken met zusterbedrijven Accent, CTRL-F en Continu Professionals. Op die manier staan we rechtstreeks in contact met een uitgebreid netwerk van kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en waar je woont, zorgen wij ervoor dat we de juiste partner selecteren die jou kan bijstaan bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Hierbij houden we rekening met verschillende criteria, zoals de inhoud van de functie, het type contract, de zoekregio en andere relevante elementen die voor jou van belang kunnen zijn.

Jobs voor specialisten in IT, Engineering & Finance

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als werfleider, architect of calculator in België? Ook dan hebben we een team voor je klaarstaan: CTRL-F. Als matchmaker tussen talent en werkgever onderscheidt CTRL-F zich door een persoonlijke aanpak te hanteren waarbij jouw unieke zoektocht centraal staat. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat ze alleen vacatures voorstellen die goed bij jouw wensen passen.

Talent placement bedrijf sinds 1995

Eerder op zoek naar een job als arbeider in België? Dan brengen we je na ons kennismakingsgesprek in contact met Accent, marktleider in de bouwsector. Accent is een talent placement bedrijf en vormt de belangrijke schakel tussen talent en werkgever. Hun slogan “We will embrace every talent and spark joy in their lives” benadrukt dat het de persoon achter het cv is die ertoe doet! Daarom surfen ze volledig mee op het “open minded hiring” principe en gaan ze aan de slag met anonieme cv’s. Kortom: jij als persoon zal centraal staan in de zoektocht naar jouw volgende carrièrestap.

Laat je carrière groeien

Ook als je een uitdaging zoekt in Nederland kunnen we je helpen! Onze partner Continu Professionals is al meer dan 25 jaar actief in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. Omdat ze ervan overtuigd zijn dat iedereen nood heeft aan verandering in hun carrière, helpen ze je bij het realiseren van je groeiambities.

Meet us

Ons bouw team

Aangezien we veel over jou willen weten, vertellen we je ook graag wat meer over onze Digital Talent Hunters. Als professional in de bouwsector, zal onderstaand team jou begeleiden bij je zoektocht naar de geknipte job.
Bouw white collar

Anna Glowinska

Antwerpen, Kempen, Limburg
Tel Mail LinkedIn

Bouw white collar

Stephanie Bracque

Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel
Tel Mail LinkedIn

Bouw blue collar

Rebecca Haffner

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Foreign bouw white collar

Paulina Grzesik

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Bouw white collar

Delphine Van Aelst

Wallonië
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP