Digital Talent Hunters

De stappen die wij met jou zetten

Eerste contact

1

1

Eerste contact

Eerste contact

Je komt via één van onze digitale kanalen in contact met een Digital Talent Hunter omdat je benieuwd bent hoe je professionele toekomst eruit kan zien.

Zelf in contact komen met ons? Dat kan hier!

2

Digitaal kopje koffie

Digitaal kopje koffie

Vanuit je vertrouwde zetel, in de auto op weg naar huis of tijdens je middagpauze? Kies zelf wanneer en hoe we je contacteren voor een digitale kennismaking.

We nemen graag de tijd om jou te leren kennen en brengen je professionele ambities samen in kaart. Hierbij mag je uiteraard rekenen op de nodige discretie.

3

Langdurige samenwerking

Langdurige samenwerking

Dringend op zoek of gewoon benieuwd naar groeikansen? Wij volgen jouw tempo en brengen je in contact met interessante bedrijven wanneer jij daar klaar voor bent.

Authenticiteit, professionaliteit en nabijheid zijn voor ons centrale kernbegrippen in deze samenwerking.

4

Logo House of HR

Powered by House of HR

Ons team bekommert zich enkel om jou als professional. Om je nadien te connecteren met de juiste opportuniteiten, werken we samen met de verschillende bedrijven van House of HR.

Hierdoor heb je het netwerk van één van de grootste Europese HR-spelers tot jouw beschikking.

Logo House of HR

5

SWOP logo

Copple

Wil je discreet maar rechtstreeks vindbaar zijn voor een groot netwerk van bedrijven? Via ons digitaal platform Copple stellen wij jou als professional voor op basis van jouw ervaring, wensen en verwachtingen. Dus niet aan de hand van een klassiek cv, maar wel vanuit jouw persoonlijke carrièrewensen. En dat ook nog volledig anoniem, zodat enkel jij beslist welk bedrijf jouw verdere gegevens in handen krijgt.

In dit proces heb je één contactpersoon, je Digital Talent Hunter, die alle mogelijkheden voor je filtert en met jou bespreekt.

Contacteer ons

    Apple store SWOP
    Google Play SWOP