Ga jij voor 100% klanttevredenheid?

Specialisatie: Horeca & retail

Ga jij voor 100% klanttevredenheid?

Dan is een job in de retail, horeca of hospitality jou op het lijf geschreven. Wij hebben tal van vacatures in fashion, doe-het-zelfzaken, interieurwinkels, supermarkten, restaurants en zo veel meer. Hoe groter de keuze, hoe groter het belang aan de juiste ondersteuning bij jouw zoektocht. Onze Digital Talent Hunter Davigna luistert graag naar je professionele verwachtingen en geeft je inzicht in de huidige arbeidsmarkt. Op die manier zoeken we samen naar de perfecte combinatie tussen job zekerheid en werkgeluk.

Proces

Enthousiasteling ZKT werkgever

Wist je dat we niet enkel samenwerken met de lokale bakker en groenteboer, maar ook met razend populaire ketens? Hou je van een dagelijkse babbel met de buurtbewoners, kiezen we voor kleinere regionale ondernemers. Ben jij eerder op zoek naar afwisseling en verrassende klanten, brengen we je graag in contact met topnamen zoals McDonald’s, Albert Heijn, Bruno’s Foodcorner, Brico, Zara, … Food, fashion of doe het zelf, …. voor iedereen hebben we de juiste match!

Enthousiasteling ZKT werkgever

Partners

Onze zusterbedrijven

Een job optie vast via Accent

Accent, opgericht in 1995, is een talent placement bedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België (300 kantoren, +1100 eigen medewerkers). Accent stelt dagelijks meer dan 25.000 mensen tewerk en maakt deel uit van House of HR, een internationale holding bestaande uit tal van gespecialiseerde bedrijven actief binnen Human Resources.

Als talent placement bedrijf zijn ze een belangrijke schakel tussen talent op de arbeidsmarkt enerzijds en werkgevers anderzijds. Voor werkzoekenden zijn ze een jobcoach, die hun talenten in kaart brengt en helpt ontdekken.

Hun droom luidt “we embrace every talent and spark joy in their lives”. Kort samengevat: ze willen élk talent, in welke vorm, maat of kleur dan ook, op de juiste plaats krijgen en zo maximaal werkplezier voor hen bekomen. Want mensen die gelukkig zijn in hun job, blijven langer bij dezelfde werkgever, presteren beter én zijn belangrijk voor de groei van elk bedrijf. Win-win-win!

Logo Nowjobs

Op zoek naar een studenten- of flexi job?

Ook dan hebben we een toffe digitale oplossing! Omdat we het geluk hebben om onder de vleugels van House of HR (de grootste speler op de Belgische HR-markt) te werken, kunnen we je ook helpen als je een studenten- of flexi job zoekt.

In april 2017 lanceerde House of HR NOWJOBS.

NOWJOBS is een 100% digitale applicatie waarmee wordt ingespeeld op de verdere digitalisering van de rekruteringsmarkt. Via de innovatieve en gebruiksvriendelijke app matchen zij bijverdieners en bedrijven die vaak snel tijdelijke personeelstekorten moeten opvangen, voornamelijk in de horeca-, event-, en retail sector. De werkgever plaatst de vacature online en kiest zelf een bijverdiener. NOWJOBS regelt de rest. Vertelden we ook al dat bijverdieners binnen de 24u betaald worden? K’ching.

Op de NOWJOBS-app vind je een overzicht van verschillende jobs in jouw regio. Download de app, registreer en solliciteer in een paar seconden.

Meet us

Ons Horeca & retail team

Horeca & Retail

Davigna Mandaglio

Vlaanderen en Brussel
Tel Mail LinkedIn

Apple store SWOP
Google Play SWOP